Rólunk

Rólunk

Éttermünk 1999 óta, azaz 25 éve várja vendégeit

Sümegen a 84-es főút mellett, a Sümegi Vár „alatt” találnak meg minket, a Hotel Kapitánytól 200 méterre, a város központjától 1 kilométerre. Egész évben nyitva tartunk, ebédre, vacsorára, de akár csak egy italra is szívesen látjuk.

Étlapunk szezonálisan változik, de mindig szerepel kínálatunkban többféle leves, készétel, frissen sült, tésztaféle, saláta és 40 féle pizza. Konyhánk egyedisége, hogy egyes ételeinket olasz alapanyagokból készítjük!

Az étlapon található ételek mindegyikét szállítható csomagolásban is tudjuk szervírozni. Pizzáink élesztő nélkül, kizárólag kovásszal érlelt tésztából készülnek!

Thirty’s Restaurant

Olasz alapanyagok

Pizzáinkhoz az alapanyagok nagy részét mi magunk vásároljuk Olaszországban. Tesszük ezt azért, mert bár kerestük, itthon nem találtuk meg a megfelelőt.

Nálunk is kapható
Az ételeinkhez felhasznált olasz alapanyagok – és még sok minden más is – a sonkapultból megkóstolhatóak és megvásárolhatóak.
Webáruházból is rendelhető
Ha ízlett az érlelt sonkák, szalámik és sajtok, jó tudni, hogy hamarosan nyíló webshopunkból is rendelhetőek lesznek.
Népszerű darabok
A legnépszerűbb a 3 hónapot érlelt Mendel füstölt sonka, amit 5.160 Ft/kg, és a Salami Goloso, amit 690 Ft/ 10 dkg áron kínálunk.
Sajt & sonka
A Taleggio sajt és az érlelt sonka szenzációs ízekkel lepi meg a „Gordon” és a rántott hús rajongóit. Érdemes tenni egy próbát.

Rolunk mondtak

Történetünk idővonalon

Éttermünk életének fontosabb állomásai

1999
Al Capone Pizzéria
Sümeg belvárosában Al Capone néven megnyitjuk pizzériánkat.
2007
Thirty's Étterem
A belvárosi épület már kicsinek bizonyult, ezért 2007 őszén megnyitottunk jelenlegi helyünkön, a 84-es főút mellett.
2009
Bővül az étterem
Tavaszra elkészült a különtermünk söröző, bár jelleggel, hétvégi nyitvatartással, mely már könnyed, kötetlen családi, baráti összejövetelek helyszínéül is szolgálhatott.
2017
Teljes átalakulás
Teljes külső és „belső” átalakuláson esett át az étterem. Megjelenésében fiatalosabb, modernebb lett a környezet, a vendégtér. Működésében pedig lendületesebb, változatosabb, modernebb lett a konyhánk, az ételeink. A konyhát azóta a tulajdonos irányítja, gyakran és rendszeresen tevőlegesen is részese az étterem mindennapjainak.
2020
Kitör a járvány
Minket is váratlanul ért a koronavírus-járvány, éppen a tavaszi szezon előtti időszakban. Működésünket kiszállításra állítottuk át.
2022
Viszlát kovid
A korlátozások végső elengedése után éttermünkben is visszatértünk a rendes kerékvágásba. A beltér és teraszunk is újra szabadon látogatható.
2022
Olasz alapanyagok
Mi magunk vásároljuk Olaszországban a pizzához az alapanyagokat. Megnyitottuk a sonkapultot, ahol az ételekhez, pizzákhoz felhasznált sonkák, szalámik, sajtok megvásárolhatók.
2023
Thirty's Maker's Bár
A különterem teljes felújításon esett át, ami innentől Thirty's Maker's Bár néven működik. A prémium italkínálatot Kiss Antal nemzetközileg is sokszorosan elismert „bárguru” irányításával állítottuk össze, és folyamatosan bővítjük.